Johnny Cage Kimdir ?


 
Mortal Kombat oyunlarında kalbimizi çalan yakışıklı, güçlü, kız düşkünü abimiz Johnny Cage kimdir ne iş yapar öğrenelim.

Öncelikle Johnny Cage in bir film yıldızı olduğunu bilmeniz gerekir. Şanını arttırmak amacıyla ölümcül dövüş turnuvasına katılmıştır. Filmlerinde de böyle olur fakat ikinci filmde Sonya’yı kurtarayım derken ölmüştür. Johnny havalı güneş gözlüğü ve taytı ile meşhurdur. Anladığım kadarıyla güçlerinin kaynağı gözlüğü. Yeni çıkan oyununda tayt giymese de asker kıyafetleriyle oldukça şık. Tabi nutcracker a değinmeden olmaz. Bu hamle Johnny'nin en iyi hamlesidir. Bir anda yere eğilir ve adamın hayalarına sert şekilde vurur. Ardından kombo yapılabilir. Johnny, Sonya Blade ile yatmış oradan da Cassie Cage adlı bir kıza sahip olurlar. Cassie babasının güçlerine sahip güzel bir kız. Onunda sevgilisi var. Okçu Kung Jin. Gelelim içinde bulunduğu senaryoya.

Johnny yeni çıkan oyunda Shinnoku mağlup etmiş üstüne Raiden yardımıyla onu madalyona sokmuştur. Önceki oyununda Shao Kahn'ın yenilmesine yardım etmiştir. Sonya Blade ile savaş yüzünden evlenememiş ama evli sayılmıştır. Gelelim sevdiği sevmediği kimselere.

JAX


Kendisini ilk başta Sonya ile arasında engel gördüğü için sevmemiş daha sonra ona kanı kaynamış bir karakter.


 KENSHİ


Kenshi ile hep sıkı dosttu öylede kalacak gibi duruyor.

 

SONYA BLADE


Ne de olsa karısı. Sevmesi lazım.

 

CASSİE CAGE


Bu da aynı şekilde kızı. Sevmesi lazım.

 

Sevmediklerine bakarsak eğer.

SHAO KAHN

Nefret etmemesi için bir sebep yoktu zaten

 

SHİNNOK


Kendisini ölümle burun buruna getiren adamı sevmemesi gerekirdi.

 

QUAN CHİ


Shinnok un yavşağını zaten sevmiyordu
 

Karakter incelememizin sonunda genel değerlendirme yapalım. Oldukça iyi sağlam bir karaktere baktık. Benim en sevdiğim karakter olan Johnny oldukça güzel yorumlar aldı. Kendisini seviyoruz ve diğer karakterleri de incelemek istiyoruz. Bizimle kalın
 

0 yorum:

Yorum Gönder