En İyi 4 Ekran Görüntüsü Kaydetme Programı

  Bandicam size hem masaüstünüzü kaydetmenizi hem de oyun oynarken ki keyifli anları kaydetmenizi sağlayan OpenGL ve DirectX destekli bir kayıt programıdır. Oyun içinde FPS' inizi göstermek, görüntü kalitesi ve ses frekansına kadar bir çok ince ayar yapmanızı sağlar. Kolay arayüzü ve Türkçe desteği ile listedeki en beğendiğim program budur. 


  Action İngilizce arayüzü yüzünden bir çok insan tarafından tercih edilmese de bu programı kullanmak için İngilizce' yi anadiliniz gibi bilmenize gerek yok ! Her programda karşınıza çıkan klasik ve basit kelimelerden oluşan arayüzde kullanıcıya sıkıntı çıkartacak bir şey yok.Ayrıca kaydettiğiniz videoları kolayca paylaşabilmeniz için sosyal medya ikonları koymayı da unutmamışlar. Bazı kullanıcılara göre de oyun içinde Cpu' yu daha az kullanarak daha yüksek FPS' DE kayıt yapmanızı sağlıyor. 

  
  Fraps ( evlat olsa sevilmez ) Bandicam ya da Action gibi kolay arayüze sahip bir program değil. Hatta çoğu kullanıcı Fraps' ın video çekme programı olduğunu sonradan anlıyor. ( Buradan sonra ben Fraps' a olan nefretimi kusucam. ''E madem bu kadar beğenmiyorsun neden gidip en iyi dörte koydun? Malmısın evladım '' diyorsanız haklısınız her ne kadar sevmesem de özünde kaliteli program) 2 dk kayıtı 2Gb çıkarma gibi bir huyuda var kendisinin. Kaydettiğin videoları bulamama, saçma sapan yerlerden bulma gibi bir huyu da var. Öyle yani...  

  
  Camtasia Studio  hem kayıt alıp hem de aldığı kaydı düzenleye bilen harika bir program. İsterseniz videolarınıza ses, görüntü... vb. şeyler ekleyerek videolarınızı daha kaliteli ve yaratıcı hale getirebilirsiniz. 

  

0 yorum:

Yorum Gönder