2016'nın EN ÇOK BEKLENEN OYUNLARI

  2016'nın EN ÇOK BEKLENEN OYUNLARI


Ram'larınızı, işlemcinizi, ekran kartlarınız hazırlayın beyler bayanalar... 2016 GELİYOR !!!



2015 oyun dünyası için çok yoğun geçmişti. Bazı oyunlar hakikaten beklentilerimizi karşılarken bazıları ''Bu muydu yani !'' dedirtti. Örnek vermek gerekirse Batman Arkham Knıght... Yıllar sonra oyunu rocksteady yapıyordu. Bu yüzden beklentiler tavan yapmıştı fakat oyun tek başına güzel olmasına rağmen daha önceki rocksteady oyunu olan Arkham City kadar etkileyici değildi. Neyse sonuç olarak 2015 geldi ve geçiyor bile !  Bizim ilgilenmemiz gereken konu 2016. Yavaş yavaş listemize başlayalım.


                                          Doom 4 


15-08/21/doom.jpg


Yıllar önce her evde şimdiki gibi bir pc yok iken bizi kendine hayran eden Doom serisi 4. 
oyun ile devam ediyor. E3 2015 de gösterilen fragmanda yine karakterimiz ölüm makinesi gibi ortalığın içine... Her neyse heyecanla bekliyoruz... :D 





                             Homefront: The Revolution 





İlk oyun Kuzey Kore' nin Amerika' yı işgal etmesini konu almıştı. Hem oyuncular hem eleştirmenler tarafından yerden yere vurulan oyunu bende hiç ama hiç sevememiştim.

Aslında bu oyuna listede yer yoktu fakat ikinci bir oyun çıkardıklarına göre demek ki gaza gelmişler. Merakla bekliyoruz.





                               Uncharted 4: A Thief's End 


 

İşte geldik listemizin büyük başına. Yapımcıların söylediğine göre bu serinin son oyunu olacakmış.
E3 2015' te gösterilen fragman aksiyon filmlerine taş çıkartıyordu. Bittikten sonra keşke bitmeseydi diye ağlayacağım 2. seri olacak. Gerçi her şey tadında güzel sonunun Assasin Creed gibi olmasını istemeyiz öyle deyil mi ?


                                          

                                           Mafia 3






 Ve geldik listede en tedirgin olduğum oyuna. Bakın ben bir Mafia serisi hayranı değilim. Mafia 2' yide fazla oynamışlığım yoktur. Ama yayınlanan videosunda serinin hayranları oyunu beğenmediklerini. Mafia atmosferinden uzaklaştığını söylüyorlardı. Bilmiyorum oynayıp göreceğiz.



                            Tom Clancy's The Division



15-08/21/tom.jpg



Bu oyunu ilk gördüğümde hiç bir şey dikkatimi çekmedi. Tek bir şey dışında. O GRAFİKLERİN GÜZELLİĞİ NE ÖYLE ? Oyunun konusudur hikayesidir şudur budur hiç bir şey hakkında bir fikrim yok. Tek bildiğim grafikler çok güzel... Ama güvenemiyoruz Ubisoft' dur sonuçta.



                                             Dark Souls 3 


15-08/21/dark.jpg


Ahh ahh... Benim monitöre kafa atmama sebeb olan seri. Fazla konuşmak istemiyorum bu konuda tek diyebileceğim. Zorluk... Epik Boss lar... Daha çok zorluk...


                                            Horizon: Zero Dawn


15-08/21/horizon.jpg



Oyun hakkında fazla bir fikrim yok. Açık konuşayım fragmanda tek gördüğüm kıyamet sonrası bir atmosfer. Dev rabotları avlıyan bir amca. O kadar. Ama bu oyun güzel olacak.

Neden mi ? Çünkü oyunun arkasında Sony var. Oyun güzel olur o yüzden. Çünkü o Sony...


                                       Pokemon GO





Yıllar önce bana böyle bir liste hazırlayacağım  ve içinde bir mobil oyun eklediğim  söylenseydi. Zerre inanmazdım. Ama bu oyun ! Küçükken hayalini kurduğumuz gerçek hayattaki pokemon yakalama olayını mobil cihazlara taşıyor. Galiba en büyük beklentiye giren benim. Listede en erken çıksın dediğim oyun bu oyun. Ümit edelim beklentilerin altında çürüyüp giden bir oyun olmasın.







Daha listeye koymayı unuttuğum bir çok oyun var biliyorum. Yorumlar köşesi sizindir içinizden ne geçiyorsa yazabilirsiniz. :D



0 yorum:

Yorum Gönder