CİVİL WAR GELİYOR !

        CİVİL WAR GELİYOR !!

   


   Yıl başına sayılı günler kaldı. Buda demek oluyor ki Civil War' un çıkmasına da çok az kaldı. Peki nedir bu Civil War film çıkmadan bir bakalım dedik. Hadi gelin hep birlikte herkezin merakla beklediği şu filme daha yakından bakalım.



 Civil War adı üzerinde bir iç savaş filmi. Hani şu kahramanların birbirine yamuk yapması sonucu ortaya çıkan önce dövüşüp sonra barıştıkları türden.

Hani şu geçen yayınladıkları fragmanla bok ettikleri Batman v Superman filmi gibi. Neyse filmin konusuna gelecek olursak taa Avengers 1' den beri birbirlerine kıl olan Kaptan Amerika ve Iron Man başkanlığında farklı görüşlerde olan iki grup birbirleriyle kapışması. Konuyu kısaca böyle özetleye biliriz. Ya da ben Avengers 2.5 diye soyliyim siz anlayın. Çizgi roman okuyucuları için söyliyim buyuk bir ihtimalle filmin   
çizgi romanla bir alakası olmayacak. O yüzden Avengers 2'deki gibi böyle şey mi olur? Bu ne biçim ultron? ... Gibi eleştirilerinizi hazırlayın. Her neyse ben bu filmden hala umutluyum. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere. Takipte kalın.

0 yorum:

Yorum Gönder