CLASH OF CLANSE YENİ GÜNCELLEME





Clash of clans e yeni güncelleme geldi. Çok fazla değişiklik olmamış fakat güzel eklentiler gelmiş. Haydi onlara bakalım.
İlk olarak günlük yıldız bonusu diye bir şey geldi. Yaptığınız saldırılarda aldığınız yıldızlar beş yıldız olursa size bir miktar ganimet veriyor. Bu ganimet sistemi oldukça güzel olmuş. Çok çıkmazda kalınırsa bunlar toplanıp kullanılabiliyor.
İkincisi klan kaleleri artık bir depo oldu. Yani beş yıldız bonusu buraya geliyor ve burda tutuluyor. Sizin köyünüze saldırı yapılırsa bu depodan kaynak kaybetmiyorsunuz. Klan kalesinin depo olmasına çok ihtiyacımız yoktu ama gene güzel bir eklenti olmuş.
Üçüncü olarak gene saldırılarla ilgili bir özellik. Size saldırılırsa ve ganimetiniz alınmışsa haritada hazine kutusu diye bir şey çıkıyor. Bu kutuyu kaldırdığınızda kaybettiğiniz ganimetin bir kısmını geri kazanıyorsunuz. Bu çok güzel bir eklenti.
Ek olarak üçüncü hava savunmasının kilidi yedinci seviye belediye binasında açılıyor. Yani yedinci seviye belediye binanız varsa yeni bir hava savunmanız oldu demektir. Ne gerek vardı anlamadım. Ama olsun fazlasından zarar gelmez. Ek olarak takdiksel uçan avcı ağır silahı golem ve golemitlere üç kat fazla vuracak. Ölmez diye bildiğimiz golemleri çok rahat indirecek gibi duruyor. Ek olarak yılbaşı temasından ayrıldık. Karlar ve yılbaşı ağaçları kalktı yani.

Evet işte güncelleme incelememizin sonuna geldik. Oyunda acayip değişmeler olmadı ama güzel eklentiler geldi. Yeni güncellemeleri size anlatacağım bizimle kalın, hoşça kalın

0 yorum:

Yorum Gönder