Samsun Galaxy S7 Çok Yakında Cebimizde Olacak

Samsung' un eni akıllı telefonu Galaxy S7 çok yakında satışa sunuluyor. Peki bu telefonda beklenen özellikler neler ? Ne zaman piyasaya sürülecek? S5' deki gibi kamerası hayal kırıklığı yaratacak mı ? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi ? 


Çıkış Tarihi:

Samsun Galaxy S4 Mart 2013' de S5' Mart 2014' de S6' Mart 2015' de çıktı. E tabiki de S7 Mart 2016' da çıkacak. Yani rahat olun Samsung fanları alt tarafı 2 ay daha kalmış. 


Teknik Özellikler:

Ekran: 3D 4K Çözünürlüklü Ekran - 5.2 inç ölçme 2K Esnek Ekran

Kamera: 30 MP Ultra Düşük Işık Hassasiyeti Sensörlü Kamera 

Ram: Düşük Nano Ölçekte LDDR4 6GB  RAM
İşlemci: Gerçek Octa-Çekirdekli 3.X GHz işlemci

Ultra Hızlı Parmak İzi Sensörü ve Süper hızlı sarj gibi özellikleri de var. 

Fiyat:

Fiyatı Amerika, İngiltere ve Kanada' da 999 $ (dikkat edin 1000$ değil)  olacağı söyleniyor. Bu hesaba göre bizim ülkemizde de 3000Tl olması gerek. Ama o güzel vergilerimizle beraber biz o telefonu anca 3500Tl hatta daha pahalıya bile alabiliriz.



3500Tl' ye Değer mi ?

Bana sorarsanız Samsung markasına önyargılı bakan biri olarak Samsung' un S serisine çıkaracağı en başarılı telefon bu olacak diye düşünüyorum. Eğer paranız varsa ve bir telefon almayı düşünüyorsanız 3500Tl gibi bir para bu telefon için verilebilecek bir fiyat olacaktır. Ama hali hazırda bir S6' nız Z5' iniz varsa gidip S7 için kuyruğa girip, almak için can atmayın bana kalırsa. Çünkü deymez, emin olun deymez. Ama genel olarak bakıldığında S7 Samsung' tan beklemediğim bir gayretle çok güzel hazırlanmış ve beya güzel bir telefon. 

0 yorum:

Yorum Gönder