2016 Şubat Ayı Konsol Oyunları






İşte yine geldik bir aybaşına. Aybaşı deyince aklınıza maaş ve harçlık gelmesin. Bizim aybaşı oyunlarımız aklınıza gelsin. Yılın en kısa ayında sevgili konsollarımız bakalım bizlere ne vermişler hep beraber öğrenelim. İşte karşınızda şubat ayı oyunları. Bu sefer Playstation’un oyunlarından başlayalım.

PLAYSTATİON

PS 4

Daha öncelerden Sony Playstation 4 ün potansiyelini yabana attığını söylemiştim. Bu ay bu değişmiş mi emin değilim haydi bakalım.

HELLDRİVERS:DEMOCRACY STRİKES BACK

Ya bu oyun hakkında şunu şöyleyeyim bu oyun bir League of Legends. Yani üstten bakmalı silahlı bir oyun. Daha önceden buna benzer oyunlar verilmişti. Ve biz artık bu tür oyunlara tıkandık. Ama her neyse. Oynanabilir bir oyun bu. Keyfiniz bilir.

 


NOM ,NOM GALAXY

Anlamıyorum seni Sony. Yani şu verdiğin oyuna bir dönüp baksana. Ps Vita kalitesindeki bir oyunu veriyorsun bize. Yani şu yaptığın Ps4 e bir hakaret. Her neyse arkadaşlar bu oyun Little Big Planet'i düşünün ve daha da kötüsünü hayal edin. İşte oyunu aşağı yukarı anladınız sayılır.


PS 3

Anlamadığım şekilde ps3 e daha güzel oyunlar veren Sony firması bakalım bu sefer ne yapmış?

GRİD AUTOSPOT

İşte dediğim oldu. Bakın güzel bir oyun. İyi ki ps4 almamışım dedirten bir oyun. Grid bir yarış oyunu. Ve güzel bir yarış oyunu. Kesinlikle oynanmalı ve deneyim edilmeli bir oyun


PERSONA 4 ARENA ULTİMAX

İlginç değil mi? İlk defa kötü bir oyun görüyorum . Bu oyun dövüş oyunu olmaya çalışmış fakat olamamış bir oyun gibi. Tabi buna siz karar verirsiniz ama emin değilseniz indirmemenizi tavsiye ederim.

 


XBOX

XBOX ONE

Her zaman söylerim Xbox daha güzel oyunlar veriyor. Bu ay da kendini baskın şekilde gösteriyor.

HAND OF FATE

Bu oyun bir kart oyunu gibi gözüken bir Rpg. Yani kartlarla kontrol ettiğiniz güzel bir oyun. Sizlerde kesinlikle oynayın derim.


STYX MASTER OF SHADOWS

Sanki bu oyunu daha önceden Ps4 e gelmişti. Ama sonuçta güzel bir oyun. Açıklayamam bende bilmiyorum. Oynayıp öğrenin.

 

XBOX 360

ONE abisinden aşağı kalmayan 360 oyunları bakalım nasılmış

SACRED CİTADEL

Xbox sayfasının yüz karası oyunu işte geldi. Çok güzel giden oyun listemiz birden battı. Ps4 oyunu olan Nom Nom Galaxy gibi bir oyun olan bu yine güzel değil. Ama dilerseniz indirin.

 

GEARS OF WAR 2

Bu seriyi bilmeyen yoktur herhalde. Xbox özel oyunu olan bu seri bu ay bedava. İndirin kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum.

  

Aybaşı incelememizin sonuna geldik. Ve genel bir değerlendirme yapalım. İlk olarak ps4 yine hüsran yine keder. Ya azıcık olsun oynanabilir oyunlar istiyoruz. Çok mu? İkinci olarak ps3 Grid güzel ama diğeri iyi değil. Maalesef ps3 ünde çıtası aşağı inmiş. Gelelim Xbox ONE güzel oyunlar. Zaten kötü beklemiyordum ve gözümü kara çıkarmadın ve son olarak Xbox 360 sende ps3 ile aynı kadere mahkumsun. Genel olarak bakarsak bu ay Xbox önde. Umarım Sony gelecek ay akıllanır ve yine ocak ayınınki gibi bir tablo görürüz.

0 yorum:

Yorum Gönder