Gta 6' yı Nasıl Olacak ? Ne Zaman Çıkacak ? Nerede Geçecek ?



  Daha Gta 5' i bitirememiş kullanıcılar varken bir Gta 6 yazısı yazmak çok garibime gitse de... Biliyoruz ki Gta 6 bir gün çıkacak ve her Gta oyunu gibi bir öncekinin den daha popüler bir şekilde oynanacak. Bende bunu düşünerek Gta 6 çıkmadan bir yazı atıyımda eğer bu yazıdaki tahminlerim çıkarsa insanlar benim ne kadar harika ne kadar zeki... neyse :D. Ben ufaktan makaleye başlayayım. 

- Çıkış Tarihi

   Gta 6' nın çıkış tarihi hakkında en resmi açıklama bir RockStar yetkilisi tarafından '' Gta, Max Payne... gibi popüler seriler her sene düzenli olarak çıkan serilerden olmayacak '' idi. Bu açıklamaya kızmayın sevgili Gta Fanboyları. Assasin Creed her sene çıkıyor da, ne oluyor ? 

    Önceki Gta'ların çıkış tarihinden bir şey çıkaracak olursak;



  • GTA: 1997
  • GTA2: 1999
  • GTA3: 2001
  • GTA 3 Vice City: 2002
  • GTA San Andreas: 2004
  • GTA 4: 2008
  • GTA 5: 2013


   Bir b!k çıkmadı boşverin...

Ama !

    ( İlk tahiminim geliyor :D) Bence Gta 6 2017' de çıkacak Çünkü Gta 6 oyun motorunu kullandığını idea eden bir video var. Resmi olmasa da bu video bana hiçte amatör yapım bir video gibi gelmedi bence RockStar' ın bilerek intarnet ortamına yaydığı, ve bize ipucu vermek istediği bir video. Ve son kısamda da ''in 2017'' yazısı var. Ayrıca Gta 5' deki ilginç bir easter egg de mors alfabesiyle şifrelenmiş ''Tomy Vercetti 2017' de geri dönüyor diyordu.'' Bence bu tesadüf değil. 


-Nerede Geçecek

  Her ne kadar ortada bir sürü idaa olsada bu idaaların çoğu uydurma. Yok Berlin' miş yok İstanbul' muş... Özellikle İstanbul' da geçeceği konusunda bir çok Türk oyuncu umutlanmış durumda. Biz böyle bir duruma ihtimal vermiyoruz. Ama en büyük olasılık Gta 6' nın Vice City' de geçeceği yönünde. Küçüklüğünü Vice City sokaklarında geçirmiş ve şuan büyümüş olan oyuncuların nostaji duygusunu kabartmak için bunu yapmaları çok büyük bir ihtimal. Zaten Tomy Vercetti' ninde geleceğini söylemiştik.  Ama belkide gösterip vermezler. Baştan bir şehir kurarlar. Ve tahminlerimiz boşa çıkar. Ama eğer Vice City geri gelirse başta biz olmak üzere bir çok oyuncu tarafından sırf Vice City olduğu için oyun + puanla karşılanır.




-------------Ana Karakter

  Ana karakter Tomy Vercetti ve ya eski karakterlerden biri olabilir. Baştan bir karakter yaratmaları fazla ihtimal dahilinde değil. Ama bir ihtimal daha var. Oyun dünyasında kadın ana karakter azlığı çekiliyor. Zamanının yüzde seksen gibi bir kısmını oyun oynayarak geçiren biri olarak adam akıllı oyun oynayabildiğim tek kadın Lara Croft' tu. Bir kadın karakter fena olmazdı. Ama Tomy' ninde yeri ayrı.






Sonuç olarak Gta 6 hiçte boş bir oyun olmayacak.













0 yorum:

Yorum Gönder